Book

Camp 1 Varausmaksu

14000,00 kr

 

Valitse sopiva ajankohta kalenterista. Aloitus- ja vaihtopäivä ovat aina launtaisin. Valitse tämän jälkeen ryhmäsi henkilömäärä, lisäveneen tarve, liinavaateiden tarve ja muut toivomasi palvelut.

Ainoastaan varausmaksu 14000 NOK veloitetaan etukäteen. Varausmaksu kattaa kahden standardiveneen vuokran. Jos haluat päivittää veneesi PREMIUM tai PREMIUM PLUS luokkaan, lähetä asiasta meille sähköpostia. Majoitus ja siihen liittyvät palvelut maksetaan paikan päällä, tai toivomuksesta se voidaan laskuttaa etukäteen. 

 

Kuvaus

HUOM! Camp 1 myydään aina vähintään kahdella veneellä.

Käytössänne on noin 160 neliömetrin omakotitalo, josta löydätte seuraavat palvelut:

Pohjakerroksesta löytyy kuivaushuone haalareille ja muille varusteille, sekä arkkupakastin saaliskaloille.

Keskikerroksessa asiakkaan käytössä on suuri, hyvin varusteltu keittiö. Lisäksi tarjolla on myös tilava olohuone komealla näkymällä vuonolle.

Yläkerrassa hemmotellaan nukkujia, eli tarjolla on kolme makuuhuonetta kahdelle-kolmelle hengelle ja kaksi makuuhuonetta yhdelle hengelle. Yläkerrasta löytyy myös kylpyhuone / wc.

Pihanurmikolta löytyy Kotakeittiö-tulisija, jossa voi polttaa normaalia polttopuuta tai grillihiiltä. Kotakeittiössä voi paistella makkaraa, grillata, keitellä kahvia tai muuten vain tulistella iltaa istuttaessa.

Majoituksessa on langaton internet-yhteys jonka käyttö on maksutonta.

Meillä on puulämmitteinen rantasauna, joka on vuoropäivin leirien käytössä, polttopuut voi tuoda itse tai niitä voi ostaa leiriltä.

Leirillä on kalastusvälineliike, joka on avoinna tilauksesta leirin puhelinnumeroon soittamalla.

Leirin puhelinnumero on: +47 954 795 78

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Camp 1 Varausmaksu”