Book
Crazy-Cod info 2018-09-20T12:55:09+00:00

Palvelut, yleistä tietoa leiristä jne…

Crazy Cod Camp

Leiri sijaitsee Pohjois-Tromssassa, Arnoyan saarella. Saarelle on lauttayhteys.

-Kun tulette Crazy-Cod Camp:iin, soittakaa tai tekstiviestittäkää riittävän ajoissa leirille millä lautalla olette saapumassa.

-Lautta-aikataulut löytyvät osoitteesta https://www.tromskortet.no/?lang=en_GB josta valitaan ferry ja lautan numero 195.

-Check-in 14:30, Check-Out viimeistään 9:30. Veneiden Check-Out perjantaina 20:00

-Crazy Cod:in henkilökunta palvelee teitä puhelimitse 24/7 ja olemme paikalla kun saavutte leirille.

-Muistathan, että liinavaatteet eivät sisälly vuokrahintaan. Vuokraamme tarvittaessa liinavaatteita hintaan NOK 150 / setti..

-Kun tulet Crazy-Cod Camp:iin, veneiden tankit / tankki on täynnä. Jos tarvitset lisää polttoainetta, voit ostaa sitä luottokortilla noin kahden kilometrin päässä olevalta huolto-asemalta. Lähtiessäsi tankkaa tankit.

-Veneen polttoaineeksi ei hyväksytä muualta tuotuja polttoaineita.

Kauppa

-Kauppa on Arnöyhamnissa, noin 15 kilometrin päässä sekä Årviksandissa, noin 40 kilometrin päässä. Näistä kaupoista löydät peruselintarvikkeita, savukkeita ja olutta. Paremmat valikoimat ja runssampi myymälävalikoima (mm. vinmonopolet eli alko) löytyvät lauttamatkan tai venematkan päästä Skjervöystä, jossa on kaksi suurta elintarvikekauppaa. Tiedustele aukioloajat leiriltä.

Kalojen perkaus

-Suoritetaan laiturilla olevalla perkauspaikalla. Perkeet tulee kuljettaa veneellä pois satamasta, joko illalla tai seuraavana aamuna. Perkeitä EI saa jättää perkauskatokseen yöksi. Jos et vie niitä mereen samana päivänä, jätä ne veneeseen toinen astia kantena. Perkeitä EI saa pudottaa laiturilta satama-altaaseen. Perkauspaikka tulee pitää siistinä.